От х:

Днес в x:

20 °C

Всички зебри в Хасково ще са бели, първите 10 вече боядисани

Изображение 1 от 2

  Всички пешеходни пътеки тип "зебра" в Хасково трябва да се приведат в съответствие с изискванията и да бъдат само в бял цвят. Таково писмено полицейско разпореждане е връчено на кмета Добри Беливанов. Срокът за изпълнение е 1 ноември.

  Това съобщиха от Пътна полиция на днешното заседание на Транспортната комисия в общината.

  Такова предписание са издали и от Пътното, като оттам пък са определили краен срок 30 юни.

  От “Екопрогрес” вече са започнали да боядисват зебрите, първите 10 вече са освежени в бяло. “Приоритетно се маркират пешеходните пътеки край училища, детски градини, до натоварени кръстовища”, обясни шефът на “Екопрогрес” Райко Лозев.

  Той добави, че общината подготвя обществена поръчка за 270 000 лева, но тя още не е обявена. Избраният изпълнител трябва да демаркира старите пътеки, боядисани в други цветове, да ги маркира в бяло, да подмени пътни знаци, да приведе в съответствие с изискванията изкуствените неравности по хасковските улици.

  Тодор Кръшков

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Jo
   John
   12 -4
   16:04, 29 май 2018
   оставете кофите с боята, така на всеки помияр, койно не спира на пешеходци ще рисуваме зебра на предния капак!
  • 2
   00
   001
   21 -3
   16:10, 29 май 2018
   Тези зебри ще се изтрият за два дни понеже боята е калпава!!!!!!!
  • 3
   Ли
   лиско
   15 -5
   16:36, 29 май 2018
   По-голяма корупционна схема от обществените поръчки не мога да си представя.И най- корупционно е най- ниска цена! Как няма да се изтрият зебрите, като с най- ниска цена можеш да си купишнещо с лошо качество. Можеш ли да си купиш луканка на цената на салам "кучешка радост"?! Затова всичко е нетрайно и се прави постоянно!
  • 4
   Ха
   Хасково
   20 0
   17:18, 29 май 2018
   А шахтите кога ще се изравнят,има по 30см дълбоки. Или това не засяга Общината?
  • 5
   Ем
   Емилия
   6 -6
   21:34, 29 май 2018
   Хаиди наи после всеки ден катастрофи на Бул ВЛевски колко народ изтрепаха и все шофиорите невини Пострадалите и убитите виновни че Общината не хай каде е ГИванов ще го търсм със СВЕЩ
  • 6
   12
   123
   7 -2
   21:37, 29 май 2018
   БОЯТА ИМ ИЗДЪРЖА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ И полувината е откъртена никакво качество.а защо не му наредят на кмета да види светофарната уредба на пазара как работи за 20 секунди трябва да преминат пешеходците ,колите идващи от стара планина завиващи на дясно и движещите се от театъра към болярово как мислите за 20 секунди това е ужасно и няма отговорни да сменят режима на светофара ,неим стига акъла малоумници
  • 7
   Ба
   Бай
   1 -1
   01:00, 30 май 2018
   123,бай Добри какво общо има със светофарите в града,има други които се занимават с тях.Поинтересувай се малко за тях
  • 8
   As
   ask
   2 -1
   09:25, 30 май 2018
   Защо от службите, които трябва да се грижат за сфетофарните уредби не отговаря на въпросите за работата им? Някои работят много добре, но други са с времетраене, при което могат да минат три или четери автомобила, да не говорим за пешеходците. Или никой не прави нищо или са дефектни! Да се молим да не стане някоя беля!

  Хороскоп за 15.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
  15 юли 2020
  Последни новини