От х:

Днес в x:

Боядисват пешеходните пътеки в центъра на Хасково, кастрят и дървета

    Боядисване на пешеходните пътеки започна в центъра на Хасково днес. Дейностите се извършват от Общинското предприятие „Екопрогрес“.

    Служителите започнаха боядисването на пешеходните участъци от булевард „България“ до моста над реката до Регионалната здравна инспекция. По-късно преминаха на „зебрата“ край бариерата на входа за паркинга на Община Хасково. Междувременно там беше окастрено и дърво, чиито клони бяха надвиснали.

    Заради дейностите водачите преминаваха бавно.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Бай Танас общественик
      7 -2
      14:15, 10 юли 2023
      Само центъра знаят да дюздюстват и кастрят. Вярно центъра е лицето на града, но и крайните и средните квартали и улички са тялото на града. Онзи ден преминах по улица ,,Одрин,, на края на улицата близо под новия Лидл. Дървета там са станали на джунгла и са надвиснали заплашително. Всеки момент могат да се счупи някой дал а има там частна детска градина или забавачка и дечицата играят на улицата. Надвисналите клони счупиха антената на вана ми и сигурно не съм първият.
    • 2
      И
      И
      9 -3
      14:58, 10 юли 2023
      Голяма работа в най натоварения ден , показност боядисват с боя за 2 лв , която ще издържи 7 дена , но да е показно боядисването усвояването на пари , ей Дечев не се наяде .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини