От х:

Днес в x:

Хасковлии: на баловете имаше от всичко - кич, красота и вкус

Кич, красота и вкус имаше на изминалите абитуриентски балове. Това е преобладаващото мнение на хасковлиите, гласували в анкетата на Haskovo.net.

В допитването с въпрос: „Повече кич или повече красота и вкус има на абитуриентските балове?" са гласували 478 души. Най-голяма част от тях – 215 анкетирани (45%) са отговорили, че „има и от двете“. 207 души пък смятат, че „кичът и лошият вкус преобладават“, което представлява 43.3%. Едва 11.7% (56 човека) са заявили, че „кичът остана в миналото, сега зрелостниците демонстрират красота и вкус.

Проучването няма представителен характер, но дава представа за мнението на хората.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Не
    Недоволен
    6 0
    10:01, 30 май 2018
    Не знам какво демонстрират абитурентите, то вкуса всеки си го разбира по собствен начин, ама роднините и приятелите им демонстрират мързел и простотия и то всяка година. Как може бе, на 60 абитурента да се изсипят 600 коли, да задръстят 3 квартала и да се въртят като гламави по улиците. Всяка година тия хора ги превръщат баловете в ад и то първо за самите себе си. Изпращането вече приключва а някои стоят на опашка до "Авенюто" на "Дунав" и чакат да се изтеглят към Кенана, каунска работа!
Последни новини