От х:

Днес в x:

13 °C

Питат хасковлии за качеството на административното обслужване

Община Хасково започна допитване чрез анкета на официалната си интернет страница за оценка на административното обслужване.

Въпросите, на които гражданите отговарят, са 9. В тях са включени темите за полученото ниво на компетентност от страна на съответния служител по търсен въпрос, оценка на оказаното съдействие за бързото решаване на въпроса относно посещението в администрацията, както и за качеството на обслужване в салона за административно обслужване.

Част от въпросите са с отворен отговор, където участващите в анкетата могат да дадат допълнителни препоръки и оценки, извън посочените във въпросника.

Анкетата може да попълните  тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Ба
  бай данчо
  39 -6
  10:20, 31 яну 2021
  много зле
 • 2
  Извинявайте че съм член на ОПГ , ама и аз трябва да ям
 • 3
  Тъ
  търсещ истината
  54 -3
  12:03, 31 яну 2021
  Прекомерно голяма по численост администрация.Бюрокрация,излишна надменност,не внимателно и с разбиране отношение към търсещия тяхните услуги.Когато електронните услуги са възможни,страниците им блокирани,не работят.Така те карат пак да стигнеш до тях,да чакаш на студа,един чичка да ти казва кога и къде да отидеш.Няма автомат с номерца като в НОИ и НАП.Запазили духа и стила на тоталитарното обслужване,едва ли не сме им длъжни ние на тях,а забравят ,че с на работа благодарение на нас гражданите и заплатите им ги осигуряваме ние данъкоплатците.
 • 4
  Ха
  Хайа
  28 -4
  12:28, 31 яну 2021
  У ужас
 • 5
  Уж
  УжасТ
  40 -5
  15:18, 31 яну 2021
  Корупция и надменност в Община Хасково. Като почнеш от корумпирания гл. архитект от ДуПеСеТо , та и Кметя(Умното) ,замовете и така нататък!
  • Уж
   Ужасен Ужас
   33 -2
   17:48, 31 яну 2021
   Пълно бесхаберие,неграмотност и корупция, особено от служителите в архитектурата.Ниво на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ на всички нива и живот в нереалния свят наложен и останал още от времето на узунджовското зло.
 • 6
  Бъ
  Бъдеще
  36 -1
  15:35, 31 яну 2021
  Сайта на общинско лесничейство от 2016 година не е актуализиран, тези от тогава да не спят и да спрат да ползват служебните коли като лични пътувания до вкъщи и кауфланда и да спрат да ползват служебния паркинг да си спират личните коли, а служебните им коли в синята зона безплатно да заемат места вместо да се печели, ощетяват общината, мишкарски авантаджии гайдажиеви-масларджиеви!
  • Пи
   ПИК
   27 -1
   17:37, 31 яну 2021
   С моя ПИК не мога да влезна в "Е-община" на сайта им за да си проверя данъчните задължения.А и данъчните им е-услуги в сайта им прилича на ценоразпис в баничарницата,а бе целият сайт на общината е пълна боза...
 • 7
  Зл
  Златка
  31 -2
  17:35, 31 яну 2021
  Ужас е обслужването!!!Наскоро ми се наложи да сменям адресна регистрация в общината и една надута пуйка ми се правеше на важна.Това самочувствие е излишно от тяхна страна .То беше пулене сопкане и офкане.
  • Ха
   Хаг
   29 -1
   17:40, 31 яну 2021
   В крайна сметка това им е работата !Трябва да да любезни и търпеливо всеки ден не попълваме документи.Отвръщавам се от такива като тях!!!!
 • 8
  Ху
  Ху
  8 -26
  18:41, 31 яну 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 9
  Ор
  Орфей
  8 -23
  18:53, 31 яну 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Да
   Да
   10 -5
   20:27, 31 яну 2021
   От известно време им е писнало от бразилци , дори служителката ме привика преди тях да мина :)
 • 10
  Ст
  Станислава
  28 -3
  19:41, 31 яну 2021
  Облужването е ужасно.Намърдали са се разни лелички,които ги мързи да гледат и само чакат да им дойде края на работния ден.Гледат на теб с пренебрежение,сякаш нарочно си отишъл да им създадеш работа и да им развалиш рахата.
 • 11
  Гл
  Гласувай
  13 -7
  20:24, 31 яну 2021
  Хубаво си говорите тука, както винаги това ще промени нещата...
  Отидете и гласувайте. Накарайте и всички ваши познати да гласуват. И тогава е малък шанса, но ще е по-голям от злобния коментар в нета .
  • Пе
   Петя
   21 -3
   22:05, 31 яну 2021
   Добре е да се гласува,но се сменят само по върха,администрацията си е същата,сигурно от 30 години,нито в мислене, в компетентност,нито в начин на работа не са мръднали.Да се молиш да не опираш до Общината и те си направили анкета,не знам какво очакват.А за местна власт към решила,че повече няма да гласувам.Тая администрация там е вечна.
 • 12
  Ир
  Ирка
  5 -1
  13:46, 1 фев 2021
  Аз не знам къде ги обявяват тези длъжности за счетоводители в Общината касиери деловодители специалисти и други Обявяват за хигиенисти и шофьори в сайта по проекти а за деловодител например никъде няма обява
  • Бр
   Бри
   5 -1
   14:03, 1 фев 2021
   Никога не съм виждал в сайта на общината да има обява за работа специалист на гише Как ги назначиха тия новите хора не се знае Айде другите четири пет са от едно време например данъчно административен салон на общината
 • 13
  Въ
  Вълчо
  6 -1
  13:51, 1 фев 2021
  Защо няма обява например обява за технически сътрудник специалист в Есграона без конкурс например Те как се назначават Счетоводителите на Общината толкова ли са кадърни че нямат смяна Едни и същи не може човек да се уреди там
 • 14
  De
  Deniss
  5 -7
  14:30, 1 фев 2021
  Млади трябва да има- млади! Не някякви бабки на по 40-50, едвам ходят от мързел ,без нюх за обличане, без нюх за държание- всичко от мързел. Казвам нарочно бабки, щото на 40 години без живец, са си точно такива.

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини