От х:

Днес в x:

Отново отличия за хасковски специалисти на денталния конкурс „Усмивка на годината“ 2018

    На 17 май се проведе най-престижното дентално събитие – националният конкурс „Усмивка на годината“ 2018.

    Конкурсът се провежда ежегодно и в него участват български зъболекари – специалисти от различни сфери на денталната медицина. Отличия и награди се присъждат в различни категории, а в тазгодишното издание сребро за Хасково донесе д-р Александър Киряков. За пореден път той успя да представи достойно хасковските стоматолози и да докаже, че качеството на работа е на световно ниво. Д-р Киряков попадна в челната тройка в категория „Керамични възстановявания“, в която миналата година бе отличен като победител.

    Към регламента на конкурса е учредена и допълнителна категория „Студентски клиничен случай“. В нея отличие за Хасково донесе студентът по дентална медицина в университета във Варна – Стоян Русев.

    На официалната церемония по награждаването присъстваха и двама от членовете на изключително авторитетното жури, съставено от международни лидери в стоматологията – д-р Ставрос Пелеканос – Гърция, д-р Франческо Минтроне – Италия, д-р Флорин Кофар – Румъния и д-р Рафи Романо – Изреал. Членовете на журито коментираха, че са изключително щастливи от нивото на представените случаи и качеството на стоматологичната услуга, която демострират участниците

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини