От х:

Днес в x:

76 агнета изгоряха при пожар, горя и Ауди А6

76 агнета, 9 тона фураж и 12 кубика дървен материал изгоряха при пожар в селскостопанска постройка в маджаровското село Ръженово. Инцидентът стана през почивните дни, за което е подаден сигнал в Районното управление в Харманли, съобщиха от областната дирекция на МВР. Работата по изясняване на причините за пожара продължава, по случая е образувано досъдебно производство.

През почивните дни е възникнал пожар и в Свиленград, където пламнал лек автомобил Ауди А6. Пристигналите полицаи и пожарникари на улица „Славянска“ заварили в пламъци колата на 42-годишен мъж от града. От огъня изгорял частично предния отсек на колата. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    Пожар
    5 0
    12:47, 8 май 2018
    Нищо не се изяснява! Никой не знае от къде е тръгнал пожара, освен стопаните! Обвиняват се невинни хора, заради немърливостта на стопаните! Няма кой в 08:30 сутринта на общественно място да запали сграда умишлено пред очите на майката на стопанката на обора, която е седяла в съседната къща и с очите си са гледали как излиза дима от въпросната сграда! Случаят ще се потули и нищо няма да се изясни, поради простата причина, че няма виновен за пожара, освен стопаните! Само те знаят от къде може да е възникнал огъна и най-вече, че стопанинът е спял в обора от доста време! Нека се разследва!!!!!
Последни новини