От х:

Днес в x:

Шофьор на Форд блъсна 4-годишно, пешеходец бере душа след катастрофа

4-годишно дете пострада при катастрофа на кръстовището между улиците „Ястреб“ и „Република“ в Хасково.

Привечер на Гергьовден момиченцето играело в близост до платното и го пресякло, когато е блъснато от 46-годишен водач на Форд, съобщиха от областната дирекция на МВР. След инцидента шофьорът транспортирал детето до болницата. След преглед то е освободено за домашно лечение. Съставен е акт.

При друг пътен инцидент пострада и 27-годишен пешеходец, който е с опасност за живота. Младият мъж от село Капитан Андреево пресичал неправилно по улица „Районна“ в Харманли, когато е блъснат от 40-годишен симеоновградчанин с лек автомобил Шкода. Пострадалият е с фрактура и разкъсване на лява ръка, травми по тялото и главата, неконтактен, в безсъзнание, настанен е в отделение по „Съдова хирургия“ при УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

През почивните дни пострада и 27-годишен моторист. Катастрофата станала на 6-ти май на пътя между селата Любеново и Стойково. Момчето се движило с несъобразена скорост, загубило контрол и паднало на платното. От удара е с фрактура на лявата ключица и носа, има и охлузни рани по тялото. Пробата с „дрегер“ отчела наличие на 0,99 промила алкохол. Оказало се, че младежът не притежава категория за управляваният от него мотоциклет Хонда. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    4 0
    11:59, 8 май 2018
    ЕСКОМ пак сте с некоректна информация. Как на шофьора блъснал пешеходец му стана фрактура и разкъсване на лява ръка, травми по тялото и главата, неконтактен, в безсъзнание и е настанен е в отделение по „Съдова хирургия“ при УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Кога ще се научите да пишете?
  • 2
    Ло
    Лондона
    6 0
    14:19, 8 май 2018
    Трябва здрави санкции и контрол, иначе всеки ще си прави каквото си иска, ще си карат пияни, без книжки, без да им пука. Защо в другите европейски страни не се трепят така по пътищата?
Последни новини