От х:

Днес в x:

Пешеходка с опасност за живота след удар от Фолксваген в Хасково

50-годишен водач на лек автомобил Фолксваген рани възрастна пешеходка при пътен инцидент. Катастрофата стана на кръстовището между улиците „Беласица“ и „Македония“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Малко преди 17 часа вчера шофьорът седнал зад волана на колата и потеглил на заден ход. Не се убедил, че пътя зад него е свободен и ударил намиращата се зад колата 83-годишна пешеходка. От удара, жената е с фрактура на черепа, фрактура на лявата капачка на коляното, настанена е в „Неврохирургия“ на МБАЛ-Хасково, с опасност за живота. Съставен е акт, а по случая е образувано досъдебно производство.

При друг пътен инцидент вчера пострада 63-годишен мъж. Той шофирал лек автомобил Мазда с несъобразена скорост в района на паркинг „Гергана“ край Харманли и се преобърнал вдясно от пътя.

Водачът е с охлузвания по главата и натъртвания на гръдния кош. Настанен е в болницата в Харманли за наблюдение, без опасност за живота. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ед
    Една
    8 0
    14:37, 20 апр 2018
    Извинявайте но снимката е от миналата година лятото от катастрофа на кръстовището на Раковска и Дунав
  • 2
    12
    123
    0 0
    02:38, 22 апр 2018
    И то пък едно кръстовище на ул.’’Македония’’ и ул.’’Беласица’’... При излизане от ул.’’ Беласица и за да направиш завой към ул.’’Македония’’, трябва да изнесеш половината кола напред, защото нямаш никаква видимост от двете страни, заради паркираните коли... :(
Последни новини