От х:

Днес в x:

Трима хасковски бойци с шампионски титли от Национална купа по ММА

    Трима бойци от клуб „ММА Хасково“ станаха победители в Националната купа, която се проведе в морския курорт Лозенец. Шампиони в своите възрастови групи са - Мирослав Патуров (категория 56 кг) при момчетата, Антонио Славов (категория 61 кг) при юношите и Руси Костов (категория 70 кг) също в групата на юношите.

    „Тримата състезатели записаха трудни победи. Резултатите им обаче са истински успех, тъй като момчетата не са тренирали от 2 месеца и отидоха без специална подготовка“, обясни единият от треньорите им Петьо Сурчев.

    Победителите в състезанието получиха плакети и грамоти са участието си.

    Другите двама състезатели от хасковския клуб записаха загуби. 77-килограмовият юноша Владимир Петров, който е дебютант в надпреварите по ММА, очаквано не успя да преодолее съперника си. При това опонентът му не е случаен боец, а има една балканска и две републикански титли. С богатия си опит състезателят от варненския клуб „Викинг Инс“ успя да победи хасковлията с гилотинно задушаване.

    Победа се очакваше от петият хасковски състезател Денилсав Сурчев, който участва в групата на мъжете, но опонентът му беше със 7 кг по-тежък. Въпреки разликата в килограмите възпитаникът на треньорите Петьо Сурчев и Георги Тонев загуби срещата с 1:2 съдийски гласа.

    Националната купа в Лозенец. „Не само, че Денислав е 7 кг по-лек, но и съдиите го ощетиха“, коментира Петьо Сурчев.

    Следващото състезание за хасковските бойци е през октомври, когато ще участват в Републиканско първенство.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ха
      Хаха
      6 -7
      18:22, 31 юли 2017
      Този Петьо сурчев ляха какво общо има с бойните спортове ,че е треньор ?! И тия момчета ходят само по аматьорски състезания и ги бият ...
    • 2
      Бо
      Борислав Иглев
      2 -4
      12:32, 1 авг 2017
      Сега аз щте направя зала за мма като депутат им обещтах неможах да си удържа на думата
    • 3
      Ск
      СК "ММА Хасково"
      4 0
      13:19, 2 авг 2017
      Лесно е да говориш инкогнито кой от какво разбира и кой кой е, а ти кой си и какво си постигнал в бойните спортове? Явно нищо и за това даваш злобни коментери. Не е красиво когато се омаловажава труда и постиженията на момчетата които са от наи-добрите в България и са винаги на стълбичката за награждаване. Резултатите показват кой от какво разбира и кого го бият на състезанията.
    • 4
      Ко
      Когато си роден тъп
      1 0
      13:36, 2 авг 2017
      освен завис друго няма в теб момко.Отиди направи нещо с живота си
    Последни новини