От х:

Днес в x:

Златна вълна за Милена Налбантова и три отличия за Никол Стоименова от фестивала „Волна идей“

    Ръководителят и хореограф на Спортен клуб "Рона"- Хасково Милена Налбантова е тазгодишният носител на отличието „Златна вълна“ от Международния фестивал „Волна идей“ в Албена.

    През миналата година тя получи „Сребърна вълна“ от фестивала на изкуствата в сектор „танци“. Златното отличие в това издание й е признание за дългогодишния труд като хореограф.

    По време на Фестивала тази година хасковската хореографка се включи и като част от международното жури.

    В танцовия форум участваха 500 изпълнители от състави и формации от шест държави. Освен клуб „Рона“, България представи и варненският Тинити балет.

    От Хасково участник в Осмото издание на феста, който за първи път тази година се провежда в курорта“ Албена“, е възпитаничката на Налбантова Никол Стоименова. В състезателната програма тя участва с три хореографии, за които беше и отличена. Лауреатско звание Първа степен Никол получи с единодушни десетки от журито за танците “1000 години“ и „Зайди, зайди, ясно слънце“. За „Циганска душа“ тя беше отличена с диплом Втора степен. Хасковската представителка излезе на сцената и за Гала вечерта на лауреатите.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ва
      Валентина
      3 -3
      15:14, 1 авг 2017
      сега като се прибере пак ли ще започне да се жалва от липсата на пари и 1000 лв от общината Гжа Милена.дано си държи на думата и не танцува повече по сцените с града.предпочитаме шах и спортен брич
    • 2
      Ан
      Антония Андреева
      3 -2
      23:30, 1 авг 2017
      Браво!
      Радвам се ,че има ценители.
      Никол танцува с душата си и заслужава!
      Успех Милена !
    Последни новини