От х:

Днес в x:

Възрастна шофьорка с Опел засече Голф на разклон

    Опел Астра излезе на път с предимство и засече Фолксваген Голф днес малко преди обяд на разклона за Долно Сираково. Заз волана на Опела била Павлина Павлова, на видима възраст около 60 години. Тя заяви, че е спряла на стопа, огледала се, но не видяла автомобил и тръгнала да пресича главния път.

    Оказало се обаче, че има автомобил – Голфа. Зад волана му бил Шабан Реджеп от село Ангел войвода. Двете коли се блъснали и завъртели на платното, като бяха блокирали кръстовището. На място пристигна пътна полиция, която тества и двамата водачи за алкохол. И двамата не бяха пили. Няма и пострадали при инцидента. Предниците и на двата автомобила обаче бяха нагънати, като Голфът е пострадал по-леко.

    Според Шабан Реджеп жената наистина спряла на стопа, но после незнайно защо излязла на пътя и той нямал никаква възможност за реакция.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Дп
      ДПС-то
      6 -5
      17:01, 31 юли 2017
      Шабан е много весел бе!Друго си е да попаднеш в медиите.Може и кмет на Ангел Войвода да стане.
    • 2
      Ба
      Бай Лозан
      6 0
      20:29, 31 юли 2017
      Както и предполагахПавлина Павлова е съпругата на нашия бивш началник в РПУ Хасково Борис Павлов вече пенсионер Той дълго време беше в КАТ даже стигна и да Н-К на КАТ Станалото станало важното е ч„е без контузии Колите ще се оправят
    • 3
      "Младеж"
      8 -3
      21:48, 31 юли 2017
      "Възрастна шофьорка"..."на видима възраст около 60 години"....Само аз ли очаквах да прочета, че "възрастната шофьорка" е поне на 75-80г., или моите разбирания за възрастовите граници се разминават с тези на автора!?!
    • 4
      Ща
      Щастие
      7 0
      22:29, 31 юли 2017
      Няма значение от възрастта на шофьорката. Когато излизаш от това село не само, че спираш на знака но и се движиш много бавно, защото не можеш да видиш дали идва кола или не идва особенно от едната страна. Ако имаше кой да почисти храстите които са израснали може би днес нямаше да има такава новина.
    Последни новини