От х:

Днес в x:

Ученици репетират за Св. Валентин

Учениците от клуб Журналист към гимназията по строителство и дървообработване "Цар Иван Асен II" репетират за предстоящия празник Св. Валентин.

15-те деца, които отговарят за радиото в гимназията, са подготвили специална програма за Деня на влюбените. Тя ще бъде представена утре по училищния радиоефир.

Водещите ще акцентират върху ползотворната работа на клубовете към гимназията през 2008-ма година. Те ще запознаят слушателите с интересни истории по повод наближаващия 14 февруари. Единадесетокласникът Калоян, който отговаря за музикалната програма, ще повдигне настроението с няколко хитови парчета.

Днес тонрежисьорът - осмокласникът Янко Запрянов, пробва обхвата на микрофоните и силата на звука на радиотехниката. Тя е закупена със средства от евопейските фондове по проект "Горди българи - достойни европейци".

"Сега гимназията кандидатства по още един проект, с който ще се осигури по-мощна локална система. Чрез нея излъчването на радиото ще се осъществи във всички стаи и коридори на гимназията, тъй като сега това е възможно само в двора на училището", обясни Валентина Иванова - ръководител на проекта.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини