От х:

Днес в x:

Говори с властта на ТИ

Проект "Говори с властта на ТИ" бе представен пред обществени организации и граждани в областната администрация в Хасково. Стартиращата от днес програма има за цел да запознае широки обществени слоеве с работата, конкретната отговорност и задължения на различните структури на държавната власт. Казано по-просто – означава хората да знаят на коя врата да почукат, за да решат проблема си. Целта е да се изгради последователно и балансирано мнение на гражданите от областта за възможностите на региона, произтичащи от членството на България в ЕС и реалистична представа за ролята и отговорностите на областния управител в процесите на европейското регионално развитие.



Изпълнител на проекта е телевизия "Рекординг Аида", а партньори са всички регионални медии - вестниците "Новинар юг" и "Хасковска Марица", ДАРИК радио – Хасково, ТВ 7 – Хасково, Haskovo.info и Haskovo.net. Във всички тях в продължение на месец и половина ще бъдат публикувани и излъчени материали по няколко основни теми.



Ще бъде създаден и сайт, в който ще се публикуват материалите от всички медии. Той се изработва в момента от Haskovo.net и ще бъде готов до края на седмицата.


Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини