От х:

Днес в x:

Чейндж бюро в Хасково върна фалшиви пари на клиентка

От чейндж бюро в Хасково дадоха фалшиви пари на клиентка при обмяна на валута, съобщиха от областната дирекция на полицията. Сигнал за случая подала потърпевшата - 28-годишна жена от старозагорското село Ръжена. Пред униформените тя обяснила, че отишла в обменното бюро да смени валута като дала 750 турски лири и взела български левове. Оказало се обаче, че едната 50-толевка е фалшива.

Преди дни имаше друг сигнал за фалшиви пари. Тогава мъж се опита да обмени фалшиви 50 долара в обменно бюрона улица „Отец Паисий” в Хасково. При задържането му се оказало, че в него има още една подобна банкнота от същия номинал.

Междувременно 720 къса цигари без бандерол откри полицейския инспектор, обслужващ лагера в Харманли. Той засякъл двама мъже – иранец и афганистанец, настанени в Центъра да продават безакцизните папироси в едно от халетата. Кутиите са иззети с протоколи.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Га
    гарбич
    13 -2
    20:37, 1 мар 2017
    Как така ще кажат ами после тия от бюрото като ги емнат Мале мила
  • 2
    Os
    OS
    12 0
    09:24, 2 мар 2017
    На мен от пощенска банка ми дадоха преди години 50 фалшиви евро и заради тях в Италия щяха да ме арестуват. Иди докажи, че от банка са ти дали пари.
  • 3
    El
    elena
    0 -4
    16:20, 5 мар 2017
    В цетъра до джамията Виж коментара
Последни новини