От х:

Днес в x:

Апаши се разшетаха в снега, петима в ареста

Лошото време не спира апашите, дори се оказва, че зимната обстановка ги подтиква към посегателства. Общо петима души са задържани за кражби, съобщиха от полицията. Трима непълнолетни са установени за кражба от хипермаркет в Димитровград. Момчетата от Бригадирския град на възраст двама на 16 г. и 17-годишен задигнали 3 парфюмни води. След подадения сигнал, криминалисти установили и задържали момчетата заедно с козметичните продукти, които са иззети с протокол. Момчетата признали за кражбата.

Също за кражба в свиленградския арест са задържани двама жители от село Капитан Андреево. Мъжете на възраст 27 и 39 г. се промъкнали в дома на свой съселянин на улица „Граничар” през отворен прозорец и му задигнали телевизора.

В Ивайловград пък станала кражба от мазе в блок на улица „Любимец”. Там апашите разбили вратата и откраднати перфоратор, дрелка и пистолет за горещ въздух.

Още една кражба е станала в Димитровград. След изкъртване на пластмасова решетка на кафе-автомат на булевард „Ботев” са задигнати 30 лева на монети.

Последната осъществена кражба през денонощието е от лек автомобил Ситроен, паркиран на димитровградската улица „Средна гора”. След отваряне на незаключената му врата са откраднати CD и усилвател.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Бай ******
    3 0
    14:02, 18 яну 2017
    Да живеят ромите,че ако не са те нашта полиция е жива за опяване .
Последни новини