От х:

Днес в x:

Рецитал и подаръци за празника на Симеоновград

Изображение 1 от 6

    Церемония по официалното издигане на българското и европейското знаме се проведе по повод празника на Симеоновград. На тържеството присъства и областният управител на Хасково Станислав Дечев. Той поздрави всички жители на града край Марица по време на тържествената сесия на Общинския съвет. „Вашият град е едно от онези места в област Хасково, където винаги идвам с удоволствие. И основната причина за това е, че тук се работи. Въпреки трудностите, Симеоновград вече няколко години стои стабилно на икономическата и демографската карта на област Хасково. Нещо повече, въпреки проблемите тук все по-осезаемо се работи за историческото и културно развитие на града, за съхраняване на традициите и за образованието на децата. Това са малки стъпки, които ви водят към голямата цел. А тя безспорно е по-доброто бъдеще на града във всички аспекти“, заяви Станислав Дечев.

    „Симеоновград е една от моите управленски слабости. Тук бяха реализирани първите проекти по Националната програма за енергийна ефективност в региона“, заяви още Дечев и благодари на кмета на общината Милена Рангелова за упоритата работата и й пожелая успех в реализацията на новите проекти.

    С думи на благодарност за доверието и за упоритостта към симеоновградчани се обърнаха кметът Милена Рангелова и председателят на Общинския съвет Светлана Стоева.

    Децата от Центъра за обществена подкрепа в Симеоновград изненадаха официалните гости с рецитал за родния град и сувенири.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини