От х:

Днес в x:

Гори полигона на военните край Брягово и Корен

Голям пожар лумна днес преди обяд край хасковското село Брягово. По думите на кмета на селото Делчо Митев тази сутрин военните са имали учение и се предполага, че пламъците са лумнали от гърмежите. Лично той подал сигнали за инцидента на спешния телефон 112 – първият е в 11:02 часа днес, а следващия е след около 15 минути. Все още обаче екип на пожарната няма, тъй като по първоначална информация военнослужещите се опитват сами да се справят със ситуацията.

Наш екип пътува към мястото на пожара, но все още няма яснота за причината за инцидента и щетите. Повече информация очаквайте по-късно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ne
    Nemesis
    1 -4
    13:57, 20 сеп 2016
    саботаж ?
  • 2
    Га
    Гасаческа група
    6 0
    16:04, 20 сеп 2016
    Виц:
    Когато Онзи който раздавал всичко по Земята давал акъл, застанал на един мост и на всчки, които минавали, на един повече на едн по-малко, но - дал акъл. Само военните минали под моста щото тренирали форсиране на река ... и останали ....
    Фактическа обстановка:
    Точно днес, когато тревите са по-сухи и от вчера, военните са решили да стрелят на полигона си в Корен и то с трасиращи патрони навярно. Ами как да не запалят всичко? Те за това са милитаристи.
    Виц 2:
    Когато един сгреши, не е глупак, когато сгреши втори път тогава е. Когато обаче греши трети път вече е човек с характер.
    Точно днес военните палят полигона си и застрашават селата Брягово, Родопи, Динево и жцялата околност. Както всяко лято, без изключение - Хора с характер.
Последни новини