От х:

Днес в x:

Наркотрафикант натопи колеги и отърва решетките

Софиянецът Ивайло Димитров, хванат с 2 кг. хероин при акцията на антимафиотите в сряда, даде показания срещу колегите си пред разследващите и прокуратурата не поиска мярка за неотклонение "задържане под стража" за него. Останалите двама – Красимира Николова и Мартин Максимов обаче остават в ареста, постанови днес хасковският окръжен съд.

Тримата бяха арестувани в сряда, а в реното им полицаите откриха четири пакета с хероин, оценени на 180 000 лв. Според полицията организатор на канала е 50-годишният Али Юксел, който излежава присъда за трафик на наркотици в софийския централен затвор. Според разследващите той координарал цялата операция по мобилен телефон от килията си.

Красимира и Мартин живеят на съпружески начала в Капитан Андреево. Пред съда жената отрече да има нещо общо с пратката, а Мартин посочи язвата си като причина да излезе от ареста. Съдът обаче не кредитира думите им.

Ще има още един арест на човек от същата организирана група, стана ясно след съдебното заседание днес. Очаква се той да бъде извършен в близките дни.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини