От х:

Днес в x:

Дебнат военните за секс по време на караул

За строго спазване на устава на въоръжените сили и никакви отклонения от правилата инструктират кадровите военни в кенанското поделение в Хасково през последните дни. Причината за строгия инструктаж е очаквана проверка от военното министерство, след като в Пловдив бяха хванати на калъп да правят секс по време на дежурство кадрови боец и рейнджърка. По случая военната прокуратура в града под тепетата и започнала проверка. Заради зачестилите нарушения в поделенията пък са разпоредени инспекции в казармите в Хасково, Смолян, Кърджали, Стара Загора и Пазарджик.

Неспазването на устава при караул е престъпление, което се наказва със затвор. В кодекса сексът не е упоменат изрично като нарушение, записана е по-общата забрана за "действия, които пречат за изпълнение на поставените задачи".

Все още не е дошла такава проверка при нас, но чухме за случая и очакваме инспекция, каза майор Николов, заместник на командира Недялко Ников, който е в отпуск. Правим по няколко строги инструктажа на ден и не очакваме проблеми при проверката, допълни той.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини