От х:

Днес в x:

Пиян излетя с колата си в хасковската река

Пиян шофьор излетя снощи с колата си от булеварда и се приземи в бетонираното корито на река Хасковска. Инцидентът е станал около 21 часа в района Бетоновия възел в края на града в посока Болярово. Снимка от произшествието ни бе изпратена на редакционната поща от наш читател. По негова информация пияният не е успял да вземе завоя, а спирачният път е бил не повече от 2 метра. Проверката с дрегер установила 2.18 промила алкохол в кръвта му. Въпреки полета от булеварда и приземяването върху бетона водачът не е пострадал сериозно, имал само счупване на кост на ръката. Нашият читател хвали бързите и професионални действия на полицаите, особено автоконтрольора Георгиев, който навреме е обезопасил колата и я предпазил от запалване.

От пресцентъра на МВР в Хасково също съобщиха за инцидента, като потвърдиха и посочената от нашия читател концентрация на алкохол в кръвта – 2.18 промила. Пияният е бил задържан и срещу него е образувано бързо производство, допълват от МВР.

Още 2 бързи производства срещу пияни шофьори са били образувани през денонощието. Освен скочилия в реката в ареста се е озовал и 28-годишен жител на село Спахиево, засечен да шофира с 1,72 промила. За същото нарушение в свиленградския арест е 28-годишен свиленградчанин, хванат с концентрация на алкохол в кръвта 1,59.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини