От х:

Днес в x:

ГЕРБ посочва днес кандидата си за кмет на Хасково

    Днес местната структура на ГЕРБ ще номинира кандидата си за кмет на Хасково. Събранието е насрочено за 18 часа. След номинацията обаче е необходимо и одобрението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, макар че по всяка вероятност тя ще подкрепи предложението на местните хора.

    С номинацията на кандидат за кмет на областния град ГЕРБ Хасково приключва със серията от предложения за кандидати за местния вот наесен.

    Четирима от досегашните градоначалници от партията на Бойко Борисов в региона ще се борят за втори мандат. Това са кметът на Димитровград Иво Димов, на Ивайловград Диана Овчарова, на Симеоновград Пейчо Стайков и на Любимец Анастас Анастасов.

    Освен старите си кметове партията издига свои кандидати за Свиленград – Иван Андреев, за Харманли – Мария Киркова, за Тополовград – Васил Сяров, за Маджарово Милен Иванов. За Минерални бани и Стамболово са предложени по няколко имена.

    С номинацията на кандидат за Хасково ГЕРБ приключва първата серия от събрания, но предстои и втора – за листите за общински съветници. Първото такова ще е този петък в Ивайловград, Хасково вероятно отново ще остане на опашката.

    На събранието довечера освен за кмет на община Хасково ще се предложат и кандидатури за кметове на населени места.

    Коя ще е кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Хасково ще стане ясно довечера.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини