От х:

Днес в x:

„Мега спорт“ със сак медали от XVII Национален турнир по спортна аеробика

Алекс Ангелова, снимки: личен архив " Мега спорт"

Момичетата и момчетата от клуба по аеробика „Мега спорт“ ще трябва да помислят за допълнителен рафт в залата си, на който да сложат новите си купи и медали, които завоюваха на XVII Национален турнир в Боровец.

Общо 15 медала, от които 5 златните медали, 6 - сребърните и 4 – бронзови спечелиха възпитаниците на треньорката Мартина Маринова.

За клас „Б“ Националния турнир беше трети по ред. Елена Петрова и Виктория Христова от „ Мега спорт“ се окичиха със сребро във възрастова група 11-14 г.

При 7-8 -годишните, които влизат в най-малката възрастова група

Румен Янакиев се качи на второто стъпало на почетната стълбичка. Нелепо обаче отпадна в същата категория иначе силния Стивън Панайотов. Той допусна грешка в съчетанието си и тя му костваше медала. Стивън обаче компенсира с отличие в тройка с Румен и Мария Габрова. Тримата взеха бронз.

В следващата възрастова група-на 9-11 годишните една от най-силните състезателки не само на „Мега спорт“, но и в национален мащаб Борислава Иванова грабна златото в категория индивидуално.

Александър Ангелов се класира втори, а в категорията за двойки двамата се окичиха заслужено със златото.

В тази възрастова група за хасковския клуб отиде и още един медал-бронз от категория тройки. За него се потрудиха Боби, Александър и Алекс Ангелова. Тримата в допълнен състав от Александра Янкова и Габриела Русинова спечелиха и сребро в категория групи

Петицата на „ Мега спорт“-Дамла Арабаджи, Никол Стоименова, Ванина Тодорова, Павела Митева и Кристина Добчева се класира на трето място.

В по-горната възрастова група -12-14 години "Мега спорт" буквално окупира почетната стълбица. Моника Мишева Християна Кайрякова и Симона Благоева взеха злато, сребро и бронз, а в трио се окичиха трите със злато. Жълт медал блесна на гърдите и на групата- Златина Тодева, Росица Ванчева, Симона Благоева, Християна Кайрякова и Моника Мишева.

Дарина Пашова се класира втора в групата на големите-15-17 години. Тройката от „Мега спорт“ в тази възрастова група не участва, въпреки огромните шансове за медал. Контузия на Мария Ленкова я спря в устрема й заедно с Габриела Черкезова Дарина Пашова към върха.

М.Манолова

Групата при 9-11- годишните
Симона Благоева
Александър Ангелов
Моника Мишева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Со
    София Шатева
    9 0
    19:55, 14 окт 2014
    Браво деца!!!
  • 2
    Кр
    Критик
    8 -8
    20:50, 14 окт 2014
    Манолова,много услужлива статия в полза само на един клуб по аеробика!Явно в този сайт статиите се поръчват!Пишете поне отдолу "Платено съобщение".Не искам да омаловажавам спечелените отличия от горепосочения клуб,но на това състезание имаше и друг клуб от града,затова смятам че сте крайно необективни и пишете в услуга на клуб,на който вероятно симпатизирате или сне свързана с него по някъкъв начин.Това което правите е крайно непрофесионално и повърхностно по същество,затова трудно за хора като Вас може да се каже че са журналисти.На такива псевдожурналисти им викат просто ДРАСКАЧИ!!!
  • 3
    12
    123456_1413355228
    3 0
    09:38, 15 окт 2014
    Браво! Все така и занапред!

Още новини

Случаен виц

Последни новини