От х:

Днес в x:

Секретарят на общината оглави футбола, готвят контрола с Левски

Атанас Димитров

Секретарят на общината Атанас Димитров е новият президент на футболен клуб „Хасково". Той заема мястото на доскорошния титуляр Минко Ангелов, който подаде оставка в края на миналта седмица.

С това промените в ръководството на клуба не свършват. За изпълнителен директор е избран Тихомир Петков, който преди това бе пресаташе на отбора. За PR на клуба има няколко предложения, но все още не е решено. Тихомир Петков възнамерява да работи за изграждане на добри спортни бази и развиване на детско-юношеския спорт. На длъжността спортен директор си остава Николай Топузаков, чията оставка не е приета.

Вече са ясни и членовете на новия Управителен съвет. От ръководството напуска Митко Ламбов. В състава ще остане общинският съветник Хакиф Хабил, който преди дни подаде оставка, но тя не е приета. От старите членове остават също Красен Ангелов и Росен Банев. Новото попълнение ще бъде представител на един от основните спонсори Димитър Назъров. Като президент на клуба Атанас Димитров също ще бъде част от състава. Тенденцията е управителният съвет да нарасне още и членовете в него да станат 11 с цел по-добро финансиране, казаха от ръководството на клуба. От управата опровергаха слуховете, че старши треньорът Димчо Ненов ще бъде сменен. Негови помощници ще са Анатоли Тонов и наставникът на вратарите Стойчо Драгов.

Новото ръководство подготвя и 10-дневен лагер в Банско, който ще започне идния понеделник. На 12 юли пък се предвижда контрола с „Левски“ на Герена, където ще бъде представянето на сините.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини