От х:

Днес в x:

Прегазен и захвърлен, открит в крайпътни храсталаци (обновена)

Криминалисти извършват оглед на мястото под погледа на патолога д-р Христо Еленски

Труп на мъж без документи за самоличност и бе открит в 9 сутринта днес малко след моста по пътя от Димитровград за Стара Загора. Тялото е било забелязано от човек, спрял за крайпътна тоалетна. Зловещата „находка“ била близо до пътя, но е била невидима оттам заради високата трева и гъсто обрасли храсталаци. Трупът е откаран за аутопсия в хасковската съдебна медицина.

Официални данни от аутопсията още няма, но по свои източници Haskovo.net научи, че вероятната причина за смъртта е ПТП.


Потърпевш е мъж на възраст около 40-45 години, от ромски произход, който по предварителна информация е от димитровградския квартал "Изгрев". Мъжът е бил относително добре облечен и нямал вид на клошар. Въпреки версията за ПТП е повече от сигурно, че то не е било на същото място, защото по асфалта няма спирачен път нито пък остатъци/фарове, мигачи и т.н./ от блъсналата го кола. Тялото пък е било сравнително далеч от платното за да е било отхвърлено при удар, а трупът е поне на 3-4 дни и в начален стадий на разложение. На мястото са открити кичури с коса на жертвата и други телесни течности. Именно непоносимата смрад е обърнала внимание на „откривателя“ за зловещата находка до него.
Според източници от разследването вероятно смъртта е настъпила на друго място, а тялото впоследствие е пренесено и захвърлено в гъсталака. По този същия начин в началото на 2013-та година от мост в гориста местност бе изхвърлено и тялото на убития преди това хасковлия Георги Канев-Джоко.


Не е ясно дали загиналият е жертва на инцидент или предумишлено убийство. Работота по случая продължава.

Г.Христов

Трупът бе открит в обрасла с гъсталаци и висока трева местност

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини