От х:

Днес в x:

„Хасково” обърна „Марек” с 2:1, да се готви Бойко

Футболният тим на Хасково успя да обърне мача срещу лидера в класирането „Марек” и го срази с 2:1. Водачът във временното класиране поведе с попадение на Николай Хаджиниколов след пряк свободен удар. Голът за гостите дойде в 16-та минута на мача, на дупничани се радваха на преднината си едва няколко минути, когато Иван Скерлев им заби гол с глава. Равенството се запази до почивката.

Още в началото на второто полувреме домакините натиснаха здраво и в 51-ата минута дойде победният гол. При това какъв – красиво воле на Влади Узунов от около 30-тина метра буквално простреля вратаря на Марек.

Хасковлии имаха още шансове за гол, но този път късметът не бе на тяхна страна. Победата над лидера в класирането стопи разликата между тях на 6 точки.

Домакините бяха подкрепяни на Ямача от близо 1000 верни фенове. Гостите също водеха своя агитка, която самоотвержено прегракна, но безрезултатно.

Следващата събота „Хасково” гостува на тима на бившия премиер Бойко Борисов „Витоша” Бистрица. Още не е ясно дали Борисов ще излезе на терена, но ако облече екипа на отбора си, да се готви за разгром, канят се отсега хасковските фенове.  

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини