От х:

Днес в x:

„Хасково” загря с победа на „Ямача” за първенството

Футболистите на „Хасково” записаха четвърта победа в контролите срещу „Етър” /Велико Търново/. Червено-белите бяха убедителни с 3:1 в единствения домакински мач. Това обаче не може да даде особено самочувствие на хасковлии, тъй като гостите играят в Северозападна „В” група, където са на четвърта позиция.

Голмайстор на „Хасково” стана капитанът Недялко Хубенов, който наниза два гола в противниковата врата. Първото си точно попадение реализира в 10-тата минута. Той излезе сам срещу вратаря на гостите и заби коженото кълбо в долния ляв ъгъл. Близо 6 минути по-късно, „Болярите” изравниха с красив гол на Мартин Николов. Мача продължи с множество атаки и в 38-та минута капитанът Недялко Хубенов се разписа за втори път. Извиси се над всички и с глава прати топката в мрежата за 2:1. През първото полувреме вратата на гостите застрашиха Владислав Узунов, Димитър Алексиев и Емил Ангелов.

След почивката червено-белите продължиха с атаките. Крайния резултат оформи Вълчан Чанев, 5 минути преди края на мача.

Това бе последната контрола на тима. В мача се включиха и новопривлечените през зимата вратарят Николай Банков, халфът Васил Велев и завърналият се нападател Явор Въндев. Освен четирите победи в контролите „Хасково” има три равенства и една загуба от „Раковски”. Двата тима ще мерят сили отново на 1 март, когато започва следващия дял от шампионатa на „Б“ група. Двубоя ще се играе на „Ямача”.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини