От х:

Днес в x:

Хасково разгроми Димитровград на хандбал

Хасковските хандбалистки бяха убедителни в резутата срещу димитровградския отбор

Девойките на хандбален клуб „Хасково“ разгромиха днес отбора на димитровградския „Васил Левски“ в спортна зала „Спартак“. Младите надежди (до 16 г.) от областния град надделяха над съперничките си с 24:4 точки в първия турнир от зона „Тракия“. Срещата бе предопределена още в първото полувреме, което приключи с резултат 18:1.

Двата тима играха и втора среща днес, която също завърши с убедителна разлика в полза на домакините. Възпитаничките на треньорката Антоанета Вълкова победиха отбора на Димитровград с 14:4 точки. Драстичната разлика в резултата донякъде се дължи на това, че отборът на бригадирския град е с нов състав и за тях това е първи турнир.

Хандбалистките ни ще трябва да изиграят още два зонални турнира. Победителите в тях ще участват в Държавното първенство, което ще бъде в началото на юни догодина. През 2012-а девойките ни станаха бронзови медалистки. Надяваме се да участваме на предстоящото държавно първенство и да се представим на ниво, заявиха от ръководството на хандбалния клуб.

Анета Кутелова  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини