От х:

Днес в x:

Роси, Ивет и Мариела - на върха на Мини миските

снимки:личен архив

Три малки грации от Хасково сложиха в джоба си силната конкуренция от цяла България на конкурса на „Интерсаунд“ „Малка Мис и Малък Мистър България 2013“, който се проведе в Созопол.

За фурора на 9-годишната Росица Павлова, 10-годишната Ивет Иванова и 11-годишната Мариела Чиликова съобщи регионалният мениджър на модната агенция на Ирина Папазова за Хасковски регион Адриана Добрева.

В конкуренция с повече от 40 малки красавици и трите момичета от Хасково спечелиха ленти и корони на престижния детски национален конкурс, които им осигуряват участие в други модни надпревари у нас и в чужбина.

Ивет Иванова омая журито и публиката със сияйната си усмивка и получи приза за най-усмихнато и лъчезарно момиче, както и статуетката „Нова звезда“ за артистичното си представяне. Четвъртокласничката от „Климент“ Росица Павлова също прибави към колекцията си статуетката за артистичност. Освен с поредната си корона за красота, тя  се завърна в родния си град и с отличието  за лице на хотелския комплекс, в който се проведе конкурса “Грийн Лайф Бийч Ризорт”. Малката красавица получи и овации за роклята си, която беше обявена за най-красив тоалет.

Короната в „Малка Мис и Малък Мистър България 2013“ е втората престижна награда за Роси в рамките на три месеца. В края на юли тя спечели първото място в международния конкурс “Малка Мис Планет.“

Въпреки, че я чакат уроци само след седмица, Роси се стяга и за поредното си участие на модния подиум - конкурсът „Малка мис Свят“ в Анталия.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини