От х:

Днес в x:

Пасат пламна мистериозно на ул. „Дунав“

Новичък „Фолксваген Пасат“ пламна мистериозно тази нощ на ул. „Дунав“ 8 в Хасково. Автомобилът бил паркиран пред вход В на блока. Собственикът му отказа да се представи, каза само, че тази нощ е отсъствал от града.

Сигнал за пожара е бил подаден около 3.30 часа призори от съседка, която била разбудена от силния гръм пред блока. Тя също не пожела да съобщи името си и подробности за инцидента. Според други съседи пък тя се опитала да гаси от терасата си, като изляла кофа вода върху обхванатото от пламъци возило.

Огънят е тръгнал от предната част на колата, изгорели са предната броня, пластмасовите части, фарове и мигачи. Вероятно е засегнат и двигателят, в купето пораженията са незначителни.

До задната лява гума на колата се търкаляше полуизгоряла пластмасова бутилка. Напълно възможно е тя да е била пълна със запалителна течност, с която е опожарен автомобилът, смятат съседи.

Определеният за говорител на противопожарната служба в Хасково Пламен Петков не вдигна телефона си на репортери, за да внесе яснота за среднощния инцидент. От МВР Хасково обещаха информация по-късно.

Тодор Кръшков



Съмнителната пластмасова бутилка до задната лява гума
Собственикът на колата (вляво) отказа да се представи
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини