От х:

Днес в x:

Ходжа оцеля в катастрофа два дни преди Байрама

Бялото Пежо "Партнер" бе скочило в крайпътно дере

Ходжата на Черноочене Джевджетин Аптураман и съпругата му Кериме се отърваха по чудо без сериозни травми след катастрофа на пътя от Минерални Бани за Кърджали, малко след село Спахиево. Колата им направила „скок“ в крайпътно деренце, а возещото се отпред семейство дори пукнали предното стъкло с главите си. Прегледът впоследствие обаче показа, че няма сериозни травми нито при Джевджетин нито при жена му. Все пак и двамата минаха през рентгена за евентуални скрити фрактури. Самият ходжа бе контактен и като цяло спокоен в инвалидната количка, в която го бяха сложили санитарките. Заяви, че карал той, но няма никакъв спомен от катастрофата. Мястото на инцидента е равен и прав пътен участък, по самия път няма кой знае какъв трафик. Една от възможните причини е задрямване на 63-годишния мъж зад волана. По платното нямаше и намек за спирачен път. 

Цял кортеж, воден от лъскаво черно БМВ бе пристигнал да помага на мястото на катастрофата. Оказа се, че ходжата е калеко на замкмета на Минерални бани Муса Чолак. Убедил се, че калекото е добре, Муса побърза да се изнесе с антуража си от дошлите обективи. Не стана ясно дали Джевджетин му е бил на гости или просто е минавал през Баните на път за Кърджалийско. 

Щастливата развръзка вероятно ще промени естеството на наближаващия Байрам. Той е от типа „шекер“ но в село Среднево, община Черноочене сигурно ще започне с курбан.

 

Г.Христов    

Инцидентът станал на пътя от Минерални Бани за Кърджали

Въпреки че колата бе със значителни щети, шофьорът Джевджетин не бе пострадал

Кортеж от лъскави возила бе пристигнал за оказване на първа помощ
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини