От х:

Днес в x:

Фиат изстреля като прашка законтрен Голф

Йордан Христозов се мъчи да отвори вратите на пострадалия Голф

Паркиран Голф бе изстрелян на повече от 10 метра от мястото си след като забързан Фиат се вряза в задницата му на пътя за Болярово. Въпреки че паркирал наравно, водачът на Голф-а взел всички мерки колата му да не мърда-оставил я на скорост и вдигнал до край ръчната спирачка. От удара обаче Голфа не само мръднал ами се изправил и на предните си гуми след края на полета си. За щастие няма пострадали освен колите и нервите на двамата водачи, привикани за изясняване на ситуацията в КАТ

Инцидентът станал около 18.15 часа. Ветеринарят Венелин Христозов паркирал двойката си до жилището на своя майстор и отишъл да се обяснява с него. В колата останал да скучае само сина му Йордан. По някое време момчето излезло на въздух и се разминало с наеистина зловеща съдба. Както може да се очаква, стоял с незакопчан колан на предната седалка. Ударът би го катапултирал директно през предното панорамно стъкло. За това какво е можело да се случи свидетелстват радиото на колата и съдържанието на жабките. Всичко бе изстреляно от местата си.

Агресивният Фиат е служебен автомобил на популярен магазин за авточасти, намиращ се малко по-нагоре по пътя. Колега от фирмата несловоохотливо ни осведоми, че на шофьора нищо му няма, но отказа всякаква друга информация. На кибиците отстрани не им трябваше-те си имаха своите версии. От това, че съгрешилият шофьор говорел по мобилния телефон, до това, че НЕ видял паркираната кола въпреки правия като стрела пътен участък. Измежду най-често спряганата в българския език дума на „мамата” се чуха и шеги-че магазинът бързал да си осигури клиент в кризата. На Йордан далеч не му бе до майтапи-момчето безуспешно се опитваше да отвори блокиралите врати и най-много се притесняваше дали лекарставта в багажника на Голфа са останали непокътнати.

По информация на ухо, тестът с дрегер е показал нула алкохол и в двамата водачи.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини