От х:

Днес в x:

Налазват ни облаци. Ще вали привечер

Времето днес ще е като вчера с една малка, но постепенно увеличаваща се разлика. Ще се появят облаци които с напредването на деня ще се увеличават, уточняват от хасковската синоптична станция. За целия 2-ри април ще е характерна разкъсана облачност, която постепенно ще се уплътнява, докато не започне да вали. Според прогнозите на метеоролозите, това ще стане привечер и през нощта. Валежите ще бъдат слаби с прекъсвания. Възможни са и гръмотевици. Шначе денят ще бъде хубав с минимални температури около 7 и максимални до 20 градуса. Лек вятър от юг-югоизток ще носи още топлина.

Пътищата са ок, с изключение на подлежащите на ремонт. Там има временни ограничения на движението. За хасковско това са пътя Хасково-Минерални бани- превантивен ремонт; Ивайловград-Славеево-рехабилитация.; път ІІІ-554 Гълъбово-Симеоновград – Харманли-забранява се движението на МПС над 10т. до 31.05.2013г; затваря се път ІІІ-809 „Любимец – Голямата Звезда” по мост над р.Марица при км 0-525 в участъка от км 0+000 до км 0+700 до 15.11.2013г. , като движението се осъществява по обходен маршрут, както следва:

- Път І-8 ,,Харманли – Любимец „/посока Любимец – Харманли / - АМ ,,Марица” –ПВ ,,Любимец – път ІІІ-809 ,,Любимец – Голямата звезда”;

- Път І-8 ,,Любимец – Свиленград ‘’ –път ІІ-80 ,,Ново село –АМ ,,Марица” ПВ ,,Свиленград” – АМ ,,Марица – ПВ ,,Любимец –път ІІІ-809 ,,Любимец – Голямата звезда”

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини