От х:

Днес в x:

Спряха забранен фреон за климатици. Казаните отчитат по 11 литра акциз на месец. Преглед на регионалния печат

Казаните отчитат по 11 литра акциз на месец, челно заглавие на първа страница в „Новинар юг”. Това показва справка в митницата в Свиленград. Това няма как да е действително, защото ракиджийниците димят денонощно. Няма система, която да отчита реалното количество. И по-добре, че няма.

Запалиха колите на бизнесмен от Димитровград, заглавие над главата на вестника. Темата е водеща на 3-та. Двете возила пламнали вчера рано сутринта пред дома на Иван Младенов.

Червения събра леви и десни, акцент от 2-ра. За вчерашното поклонение пред рано отишлия си поет и бивш депутат Червенко Крумов. За опелото пристигнал и бившият премиер Жан Виденов, който бил приятел с Червенко още от студентските години в Москва.

Мястото на баскетболния „Хасково” е между първите 3, казва в интервю за вестника на 5 страница треньорът Елена Станкова.

Гришо излетя от Шанхай, Диа кацна в Москва, водещо на спортната страница. Младата надежда на тениса Григор Димитров не успя да бие от раз Джокович, а Дия се пуска в квалификациите за купата на Кремъл, допълва изданието.

Спряха забранен фреон за климатици, водещо заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. 36 бутилки със забранен за използване фреон е бил спипан на митницата. Въпреки че е много ефективен, R22 е забранен за използване в България и европейските страни, защото бил вреден за атмосферата.

Ще имаме депутати от Хасково. Това заявява Иван Стамболов от партията на Кунева на брифинг в областния град. Вчера той представи утвърдения за областен координатор Диян Бояджиев.

Запалиха коли на търговец, акцент от 3-та. За палежа на автомобили в Димитровград.

Камион блъсна 7-годишно дете, мъж с изгаряния след пожар на двора, ремонт затвори пътя за Устрем, част от останалите заглавия на страницата.

Чужди университети на лов за наши студенти, темата на 4-та. За изложението в Младежкия център „Отворени врати за образование в чужбина”.

Хасковска джудистка със злато в Турция, акцент от спортната страница. Ивелина Илиева спечелила турнира за Световната купа в Истанбул.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини