От х:

Днес в x:

Айпад и Айфон награда за рециклиран боклук

Айпад, Айфон и Дигитална камера ще спечелят участниците в конкурс на РИОСВ под надслов „Обичам природата и аз участвам“. Участниците ще могат да кандидатстват с рисунка, разказ и предмет изработен от рециклирани материали. Призират се класираните на 1, 2, 3-то място. Трябва да са деца и юноши от 7 до 18 години.

Крайният срок за приемане на творбите е 30 октомври 2012 г. Конкурсът е организиран от МОСВ и неговите поделения по региони за втора поредна година. 

Всеки участник може да изпрати до три свои творби за всяка от категориите, които да показват отношение и грижа към природата. Всяко произведение трябва да съдържа информация за имената на участника, адрес и телефон за обратна връзка. Всички творби трябва да бъдат изпратени по местоживеене на участниците, до регионалните структури на министерството – РИОСВ. Всяка инспекция ще номинира по десет произведения за общонационално оценяване от комисия в състав от петима членове. 

Припомняме, че през 2011 г. Денис Расим  и Константина Кирева от Клуб по фотография към ОДК- Кърджали за снимка и Джансу Рафет от ПГ по транспорт- Хасково за есе бяха отличените в конкурса от региона и получиха фотоапарати и велосипед. 

Участниците от областите Хасково и Кърджали следва да изпращат произведенията си до РИОСВ- Хасково, ул.”Добруджа”-14, „Връзки с обществеността”, За конкурса „Обичам природата и аз участвам. За повече информация: 038/60-16-23-М.Чомпалова и pr_riosv_hs@abv.bg.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини