От х:

Днес в x:

Стрелба и среднощен екшън край гробището

Сигнал за стрелба с пушка в района на гробищния парк в Любимец бил получен около 22,30 часа снощи на тел.112. Местен бостанджия стрелял (от джипа си "Ланд Ровър", според сигнала) за да прогони трима мъже и три жени, които били нахлули с кола в имота му.

Оперативната група, пристигнала веднага и ето какво се оказало. Екшънът започнал с това, че трима мъже на възраст 20 г., 21 г. и 22 г. и три жени на 22 г., 16 г. и 14 г. спрели в нивата в Опел Кадет.

48-годишният собственик на бостана разбрал от пазачите на гробището, че колата с въпросните трима мъже и три жени и тръгнал натам. Взел си и законнопритежаваната ловна пушка „ИЖ”.

Като стигнал на място, произвел 2 изстрела във въздуха и натрапниците се разбягали. В Опела останал само 20-годишният водач. Собственикът на бостана му нанесъл побой, след което с брадва подкарал и колата. Счупил прозорците на левите врати, предно панорамно стъкло и двата предни фара.

Всички участници в случката са отведени в полицейския участък, ловната пушка е иззета с протокол. На пострадалия е оказана помощ в ЦСНМП-Любимец. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини