От х:

Днес в x:

Представиха директора на Обществената пералня в Димитровград

Новият директор на Обществената пералня в Димитровград Мария Делчева е омъжена, с едно дете

Новият директор на социалното предприятие "Обществена пералня" в Димитровград бе представен официално днес. Това е Мария Делчева, която е технолог по образование.

Досега тя е трупала опит на подобна позиция в сферата на хлебопроизводството, където се е трудила през последните 7 години.

Пред медиите Делчева днес заяви, че има опит в работата с маргинални групи, какъвто е част от персонала на Обществената пералня. Затова е убедена, че ще се справи.

За ръководното място в социалното предприятие са се надпреварвали 30 човека. Общо 250 души са кандидаствали при набирането на персонал на пералнята за 60 работни места.

Междувременно стана ясно, че от 1 август предприятието вече работи с 12 души работници, 6 човека административен парсонал и двама специалисти на граждански договор и др.

В оборудваните помещения с перални, сушилня, гладачна преса, парна ютия вече се пере спалното бельо на детски градини и социални заведения в община Димитровград.

Ръководителят на проекта за Обществената пералня Магдалена Ванчева /в ляво/ е убедена в устойчивостта на разработката в следващите 5 години

Че разработката по оперативна европейска програма, каквато е Обществената пералня ще има устойчивост бе убедена днес Магдалена Ванчева, която е ръководител на проекта. Според нея, екипа вече се е формирал и тепърва ще се доказва с работата си. След тържествата по повод 65-ия рожден ден на Димитровград предстои и официалното откриване на социалното предприятие.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини