От х:

Днес в x:

13 °C

Боднаха 100 борчета по случай Деня на Земята

Колегата от в-к "24 часа" Ники Грудев/вляво/ показва на замобластния Нанев къде трябва да копае, под строгия поглед на директорката на ПГСС Маргарита Топалова

100 фиданки от вида черен бор и акация бяха засадени в учебното поле на хасковската Селскостопанска гимназия в кв. Червена Стена, по случай международния Ден на Земята, 22 април. Инициативата е на вестник "24 часа" и бе подкрепена мощно от Държавното лесничейство, които осигуриха залесителния материал. С логистична подкрепа се включиха и Регионалната екоинспекция и Министерството на земеделието. Мускулната сила пък бе от колегите журналисти, които за разнообразие, се превърнаха от субект в обект на новина. В знак на съпричастност, с правата лопата се хвана и зам. областния Николай Нанев. Гост на събитието бе и началникът на образователния инспекторат Иван Панайотов.

Ден преди своя професионален празник, Денят на Земята, възпитаниците на хасковската селскостопанска гимназия изнесоха кратко тържество. После все така тържествено се хванаха за лопатите под строгия взор на директорът г-жа Маргарита Топалова.

Г.Христов

Друго си е сам да си свършиш работата
Фиданките трябва да се хванат
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини