От х:

Днес в x:

Адвокати загряха с футбол за международен мохабет

Адвокатите омаляха на терена. Ще си връщат довечера

Хасковските адвокати загряха/а някои прегряха/ с футбол за тежка вечерна софра по случай професионалния им празник. Партньори във футбола и в пиенето ще им бъдат колеги от турския град Одрин. Нашите били там на 7-ми април за професионалния празник на турските адвокати. Там ги гостили с футбол и кебап. Нашите им замислят същото. Снощи била първата част от реванша-в ресторант Хасково. Категорична победа спечелиха местните блюстители на правото. Оцелелите на сутринта, нахлузиха бутонките и се опитаха да върнат на турците за футболното поражение в Одрин. Там паднахме с 6:7 след като губихме с 0:6 на полувремето. Времето обаче за малко не стигнало за обрата. Реваншът трябваше да бъде на изкуствените игрища на Кенана.

Дали заради тежкото снощи, част от юристите не дойдоха. Топ адвокатът Димо Стоянов обаче се замени със сина си Райно, под предлог че момчето му може и да само студент, но все пак по право. Райно заби два гола, но щерката на нашия вратар Любимир Гочев го разсея и комшиите стигнаха до изравняване. Мачът завърши под надслова „И да паднем и да бие, все ще се напием“.

Най голямата мистерия в събитието бе точната дата на професионалния празник на адвокатите. Първо се оказа че той бил на 16-ти април, но тогава бил великден и се отложил, обясни шефа на колегията Добри Рангелов. После пък поясни, че празникът на адвокатите всъщност е на 22-ри ноември, а пък на 16.04 бил празникът на българската конституция, който адвокатите припознавали за свой.

Съсловието със сигурност води по празници на останалите в България.

Г.Христов

Преди това обаче се хвърлиха като Барселона/нашите са с оранжевите потници/
Непрекъснато в атака, но топката не влизаше
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини