От х:

Днес в x:

Теньо Лудия си имплантирал парафин в мъжеството, пак отложиха процеса

Водят Теньо Лудия в съда

„При прегледа на подсъдимия установих, че има имплантиран парафин в половия си орган. Вероятно е търсена някаква сексуална целесъобразност, която обаче е крайно съмнителна. Това е нещо средно между козметика и протезиране, което несъмнено вреди на здравето на този, който си го е причинил“.

Това каза днес в съдебната зала д-р Христо Еленски, който е съдебен експерт в процеса срещу Теньо Стоилов, известен като Лудия.

Теньо Стоилов е изправен пред Темида по обвинение в отвличане и изнасилване. В началото на месец май миналата година той качил насила в колата си и по-късно изнасилил в горичка край Димитровград 26-годишна жена, твърди обвинението.

На днешното съдебно заседание преди д-р Еленски показания даде и свидетелят, заради когото бе отложен процесът миналия път. Той се казва Румен Гергов и според защитата на Теньо Лудия е видял как младата жена се качва доброволно в колата му. С показанията му адвокатите се надяваха да съборят обвинението в отвличане.

Пред съд днес обаче Гергов заяви, че не е видял нищо особено на автобусната спирка на ул. „Трети март“ в Димитровград и нищо не си спомня от онзи ден. Той дори не си спомни за синьото рено, шофирано от Теньо Стоилов. Заяви обаче, че ако на спирката е имало бой, боричкане, насилие, със сигурност е щял да забележи. Румен Гергов по онова време работел в общинското предприятие „Организация на движението“ и по цял ден висял на спирката, записвайки номерата на автобусите.

Процесът днес вървеше към приключване, но адвокатите настояха да разпитат неявилия се свидетел Веселин Лозев, един от тези, които бутали закъсалата кола на Теньо на същата спирка. Това станало след завръщането му от горичката край града, където според прокуратурата е изнасилил младата жена. Съдът уважи желанието им и отложи делото за 14 март.

Теньо Стоилов има 11 присъди зад гърба си, 2 от тях са за сексуално посегателство.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини