От х:

Днес в x:

Потрошен дядо подпали Ортопедията с фас

Пожарът превърна в пепел цяла стая

71-годишният Димитър Бегов от Хасково подпали с цигара хасковското отделение по Ортопедия и травматология. Около 13.30 часа днес, дядото нарушил категоричната забрана за пушене в болницата и на всичкото отгоре заспал със запалена цигара. От избухналия пожар Димитър е получил обгаряния по ръцете, а ортопедичното му легло е напълно унищожено. Никой обаче не съжаляваше за щетите, защото както се оказва-това е бил Малкия дявол.

Димитър бил приет в хасковската ортопедия на 28-ми декември със сериозната диагноза счупена тазобедрена става. Пациентът е бил изцяло обездвижен. Ако дежурният лекар д-р Митко Петков не бе подушил дима, с дядото бе свършено, разказаха сестрите. Пожарникарите потвърдиха. Млади и прави се задушават до смърт с цигара, а дядото е нямал никакъв шанс. Д-р Петков обаче е влязал в стаята и с помощта на сестрата и санитарката успели да изнесат на ръце пациента. Каква е щяла да бъде съдбата на Димитър си личи по леглото му-сн.1

Огънят е нанесъл щети в стаята и е опушил буквално цялото отделение. Два екипа на хасковската пожарна реагираха светкавично и потушиха огъня за минути.

Г.Христов

Димитър Бегов получи обгаряния
Мястото от където е тръгнал пожарът

Доктор Петков/с кърпата/ се нагълта здраво с дим

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини