От х:

Днес в x:

Един се отгърмя с пиратка, друг катастрофира следновогодишно

Изключително спокойна Нова година посрещна Хасково, поне според отчетите на службите за спешна реакция. Един е пострадал от пиратка в новогодишната нощ, съобщават от Бърза помощ. Човекът нещо се забавил с изхвърлянето на горящата пиратка и тя гръмнала в ръката му. Травмата е лека, след преглед и превръзка пострадалият е освободен за домашно лечение.

Солидно почерпен гражданин пък решил да пътува за село Маслиново в ранните часове на 1-ви януари. Някъде около селото е "пропуснал" пътя и катастрофирал. Щетите по колата са сериозни, но водачът е пострадал леко и след първа помощ е пуснат по живо, по здраво. Няма нито един хоспитализиран на Нова година. Няма данни за сериозно препили, дрогирани, натровени и прочие неща които се случват в новогодишната нощ.

Изключително слаб трафик се наблюдава в града и по пътищата в областта в първите дни на новата година. Хората релаксират, изтрезняват или просто не са пътували за празниците. Много заведения в Хасково не са работили на пълния си капацитет в новогодишната нощ. По информация на Haskovo.net максимално пълни са били само 5-6 заведения и разбира се, дискотеките.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини