От х:

Днес в x:

Министерство подари колело за наградено есе

Джансу до своята награда

Джансу Рафет получи ново колело от Регионалната инспекция по околната среда и водите днес. Есето на ученичката от Професионалната гимназия по транспорт спечели първо място в националния конкурс „Обичам природата и аз участвам“ и бегачът бе награда за победното й представяне. От Инспекцията раздадоха още 9 награди. Грамотите връчиха директорът на инспекцията Димитър Илиев и пресаташето Мариана Чомпалова.

Възпитаниците на СОУ „Васил Левски“ бяха отличени за работата си по проект „Зелено училище“, ОУ „ Св. Иван Рилски“ за „Пазители срещу глобалното затопляне“. За получения приз от ресорното министерството за „Най-оригинално ландшафтно оформление“ и за второто място в регионалния конкурс „Най-озеленен и поддържан двор“ отличие взеха от Обединени ученически общежития. Младежкият център също е сред наградените - за проекта „Нека е зелено“. Детската градина по изкуствата също заслужи грамота за призовото си място в конкурса „Най-добре поддържан двор“.

Нагаради в Харманли отнесоха от ПГЕТ „Захари Стоянов“. За Кърджали с приз си тръгна клуба по фотография.

Община Хасково също получи бе отличена от инспекцията за приза „Най-зелен град в България“ в категорията за населени места от 30 до 100 хил. Жители. За програма „Зелена община“ и създаването на „Алея на новия живот“ грамота получи и кметството в Димитровград.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини