От х:

Днес в x:

Навалица за български роман в „Пингвините“

Навалица в книжарница „Пингвините“ изненада минувачите вчера. Десетки хасковлии се възползваха от възможността да получат като подарък последния роман на Тодор Кръшков „Брутално.bg“ с автограф от автора. Журналистът от сайта Haskovo.net направи този жест към читателите, тъй като книгата му бе издадена с финансовата помощ на фирми и личности от Хасково. „Брутално.bg“ бе отпечатана с благородния жест на много хора и смятам, че аз също трябва на направя подобен жест, коментира авторът.

Не съм виждал толкова хора в книжарницата от пет години, коментира с приятна изненада управителят на книжарницата Любомир Лозев.

Действието на романа се развива в Хасково. В основата на сюжета са познати събития отпреди няколко години, които разтърсиха града. Дете, което убива друго дете. Кое прави от децата ни убийци? Мръсен занаят ли е журналистиката, интригите в полицията и политиката, как се оцелява в брутална България.

На тези и други въпроси от днешната българска действителност търси отговорите новият роман. Действието се развива в Хасково, но би могло да бъде и във всеки друг български град.

От вчера романът е в хасковските книжарници „Пингвините“, „Спектър“, „Салон на книгата“.

Можете да прочетете и други произведения от този автор в блога му тук.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини