От х:

Днес в x:

90% присъствие в Механото за деня на самоуправлението

Директорът Ангел Бързев сдава властта на своя заместник Здравко Запрянов. Счетоводителят Габриела и секретарката Ангелина наблюдават отзад

Впечатляващото 90% присъствие на ученици по класните стаи регистрира днес професионалната гимназия по Механо и електротехника „Стойчо и Кица Марчеви“. На деня на Европа, 9-ти май, днес там имаше ученическо самоуправление. Децата си избраха директор, замдиректор, секретар и счетоводител. Традицията на този ден да се самоуправляват, Механото я имат от 2003-та година.

Директорът бе 12-класника Здравко Запрянов. Новия шеф прояви вкус и си избра първо хубава секретарка-10-класничката Ангелина Пехливанова. Фелшер бе Сузан Оракова а счетоводител бе инициаторът на събитието Гебриела Георгиева от 10-ти клас.

Инициативата срещна пълната подкрепа на директорът Ангел Бързев и учителите. Те дори одобриха и първите разпорежд ания на новата власт-денят на изпращането на абитуриентите на гимназията да бъде 11-ти май от 10.30 часа и шествие за празника на славянската писменост 24-ти май. После ученици и учители се събраха в актовата зала за да се запознаят с Денят на Европа в мултимедийна презентация.

Г.Христов

Тържествено събиране за деня на Европа
С тържествено настроени водещи
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини