От х:

Днес в x:

Пиян с БМВ помля 4 коли на Еском

Пиян 22-годишен шофьор помля 4 служебни автомобила на Еском, докато се опитвал да избяга от КАТ тази вечер около 23 часа. Здраво почерпеният Шуаиб Осман не успял да овладее БМВ-то си на ул. „Христо Ботев” и се забил в задницата на паркираната „Дачия”, която пък се ударила в служебния „Шевролет” на Haskovo.net. Общо пет автомобила са пострадали при верижната катастрофа. Най - зле е първата ударена кола, както и предницата на БМВ-то.

В него заедно с пияния шофьор имало и негов приятел. И двамата не са пострадали при катастрофата. Според спътника му Шуаиб е изпил „десетина бири” в хранителния магазин на семейството му на ул. "Цветелина" №4, /до Хлебозавода/, преди да седне зад волана на мощната немска кола. Когато патрул на КАТ се опитал да ги спре за проверка в района на Бизнесцентъра, той дал мръсна газ и се понесъл по улиците, следван по петите от патрулката.

Проверката с дрегер на пияния Шуаиб отчете 1.6 промила алкохол. Щетите от пиянското среднощно изпълнение все още не са ясни.

Haskovo.net

Шуаиб в районното. Според катаджии той е хващан три пъти да кара след употреба на алкохол за последните две години. Те не успяха да отговорят защо в такъв случай има книжка
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини