От х:

Днес в x:

Пребиха младеж пред клуб в Студентския град

19-годишно момче е настанено в „Пирогов” със счупен череп и опасност за живота след побой около 04.30 ч. пред заведение в Студентския град в София.
Заедно с него са пострадали още двама младежи, които след преглед са освободени за домашно лечение, съобщиха от "Пирогов".

От пресцентъра на МВР съобщиха, че младежите са нападнати от друга компания пред дискотека в района на Зимния дворец в Студентски град. По информация на Дарик радио боят е станал на метри от дискотека „Котън Клуб”, близо до денонощен павилион за закуски. Най-тежкопострадалият се казва Денис Пехливанов.

Самоличността на нападателите към момента все още не е известна. Двамата приятели на жестоко пребития Денис са разпитани от полицията, допълниха от МВР. Момчето е със счупен череп, контузия на мозъка и е настанено в неврохирургията на "Пирогов".

На 5 декември 2008 г. студентът Стоян Балтов беше пребит до смърт от други момчета пред столичната дискотека „Амнезия” в Студентския град. Съдебномедицинска експертиза доказа, че 20-годишният студент по фармация е починал от черепно-мозъчна травма. Следите от побоя приличали на грайфери на обувки, пише в експертизата.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини