От х:

Днес в x:

Мъж причини катастрофа, избяга и направи втора

На 01 ноември около 19.00 ч от с. Александрово към с. Порой, общ. Поморие се е движел лек автомобил “БМВ Х6”, управляван от Ч.С. от София.

На 3 км преди с. Порой при движение с несъобразена скорост предизвикал пътен инцидент с лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от Ю.М. (24) от с. Горица.

Сред сблъсъка Ч.С. напуснал местопроизшествието, продължил движението си и след още два километра предизвикал втора катастрофа – с лек автомобил “ВАЗ 2107”, управляван от Х.А. от с. Гълъбец, съобщава burgasnews.com.

В резултат на удара Х.А. е получил фрактура на ребра, а спътникът му – Х.К. (56) – политравма. Двамата са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Нанесени са значителни материални щети по автомобилите.

При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на Ю.М., докато при тестване на Ч. С., техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания въздух с концентрация 1,89 промила.

На Ч.С. и Х.А. е взета кръвна проба за химически анализ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Поморие.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини