От х:

Днес в x:

Преглед на съботната преса в Димитровград

Новият, 32 брой на "Тракия 21 век" е от днес на вестникарския  пазар. В него четем за откриването на новия граничен пункт с Гърция край Ивайловград. Дописката е от стр.5 и е със заглавие "Граничен пункт вади Ивайловград от изолация".

Темата на броя - Влакът стрела в трета глуха - "Асталди" преждевременно спря работа по високоскоростната жп линия Пловдив-Свиленград. Лично Борисов започнал преговори с италианската компания.

И наши превозвачи готови за протести - пише вестник "Тракия 21 век",транспортната реформа иска доизглаждане, смятат от бранша.

Модерен апарат за ехокардиография заработи в "Св.Екатерина"- пише седмичникът на стр.4. Общината закупа техниката, която е на стойност 30 000 лв.

Интервю с министърът на културата Вежди Рашидов можете да прочетете на стр.6 в днешния брой. "Не съм любовница на целия свят, та всички да ме обичат, казва Вежди Рашидов пред Евгения Емилова.За реформите в културата, за това как приема званието Почетен гражданин и ще помогне ли на Димитровград да опази мозаечните пана, говори министърът от страниците на "Тракия 21 век".

Обширен материал за гостуването на "Ботев"-Пловдив на наш терен миналата неделя ще намерите на 11 стр. Пак там има информация за приключващите спортни прояви по повод празника на Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини