От х:

Днес в x:

Хасковлия си направи частна улица

Улица за частно ползване

Жител на улица Константин Фотинов реши да си я прегради за да разтовари личен багаж от минибус, разказаха хора от съседната Цар Освободител, чиято пресечка е Фотинов. Екип на Haskovo.net се натъкна на импровизираната барикада от разноцветни камъни докато бързаше за събитие. Отличната реакция на шофьора ни спаси автомобила от щети.

В подобна ситуация изпадна и черно БМВ, 5-ца, което също се опита да завие по Фотинов. Водачката му първо помисли, че улицата е в ремонт.

В действителност заради паркираните коли и близкия строеж, по улицата е невъзможно да са се разминат два автомобила. За да си спести разправиите, неизвестният хасковлия турил камъните. Когато пристигнахме, човекът си бе свършил работата и офейкал. Камъните си стояха.

По сигнал на Haskovo.net общинска полиция дойде и отстрани барикадата. Изненадващо, никой от Константин Фотинов не бе видял кой и как е поставил камъните. Съседи изпадаха в идиотската ситуация да твърдят че не са видели нищо, макар да бяха по терасите и пред входовете си. На въпросът защо поне не махнаха камъните след като товаро-разтоварната дейност приключила, неколцина реагираха учудено : Какви камъни?!

Г.Христов

БМВ се размина на косъм от сблъсък
Общинска полиция се погрижи, но извършителят остана неизвестен
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини