От х:

Днес в x:

Хасковлия: ул. „Днепър“ пропадна, ще се убием

    За пропадане на асфалта и дупки по улица „Днепър“ в Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net.

    “Ще се убием с този пропаднал асфалт, който е на две места, но иначе плащаме данъци, винетки и.т.н., а дали общината ще предприеме мерки?, пише хасковлията Габриел. Проблемният участък се намира зад параклиса „Света Петка“. Една от работещите в храма Софка Михова обясни, че миналата година от ВиК отстранявали две аварии, след което е положен асфалт. След известно време обаче се получило пропадане по улицата в участъка непосредствено до новоположената настилка.

    Хасковлийката Найме Мехмед, живееща на улица „Днепър“ пък поясни, че от там всекидневно минават коли и понякога се случвало да пропадат в дупките.

    Обитателите в района са категорични, че трябва проблемните участъци да се ремонтират.

    От община Хасково заявиха, че е в ход обществена поръчка за асфалтиране на улици в града. Преди започване на ремонта ще се направи оглед на проблемните участъци, които ще се включат в списъка за асфалтиране.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Пе
      Пеева
      1 0
      21:30, 3 авг 2017
      На същата улица има стълби на които липсват стъпалата и подпорната стена се руши
    • 2
      Го
      Гошо иванов
      1 0
      13:02, 4 авг 2017
      Цялата пътна мрежа в града е под всяква критика блаходарение на ГРАБ. Лично се срещнах с г-н Беливанов за 3 опасни шахти където спуках гума насред ул. Гюмюрджина, които трябва да се изравнят с пътната настилка преди месец и нещо, като кмета увери и лично отиде да провери. Работата е за не повече от 2 часа, реакция до момента никаква. Все още чакам чудото. Участъка за мен е опасен понеже е междублоково пространство където има хора и играят деца, а колите кроснат на зиг заг заради шахтите
    Последни новини